De leukste winkel
in Ommen

Voor tweedehands
kindermerkkleding

логические игры

Wat verdien je

Hoeveel je kunt verdienen hangt uiteraard af van wat je inbrengt. We prijzen de artikelen aan de hand van het merk, soort, maat en staat van het kledingstuk. Bij verkoop ontvang je 40% na aftrek van BTW. Zodra wij jou kleding verkocht hebben, bouw je een tegoed bij ons op. Je kunt hier altijd naar informeren aan de hand van het aan jou verstrekte klantnummer. Dit tegoed krijg je in de winkel contant uitbetaald. Tegoeden die een half jaar na verkoop niet zijn opgehaald komen automatisch te vervallen.

Wanneer wordt mijn kleding verkocht

De ingebrachte kleding hangen wij in principe op volgorde van inname in de winkel. Maar wij behouden ons het recht om naar eigen inzicht van die regel af te wijken. Er is van te voren geen termijn aan te geven waar binnen de ingenomen kleding in de winkel komt te hangen. In het algemeen hangt dat af van de voorraad in ons magazijn en de hoeveelheid kleding die binnenkomt.

Hoe lang hangt mijn kleding

Kleding die door de selectie is gekomen hangt gemiddeld 10 weken in de winkel. Het wordt 8 weken voor de volledige prijs aangeboden. Is het dan nog niet verkocht, dan proberen we het nog een paar weken voor de halve prijs. Heb je aangegeven dat jouw kleding aan het eind van de verkooptermijn naar het goede doel mag, dan kan het zijn dat we de kleding ook nog in de winkel in Hardenberg aanbieden. Zo bieden wij jou een extra kans op verkoop. Na deze periode kan het nog meegaan in de eindopruiming van het seizoen. Mocht je hier niet mee akkoord gaan, dan geef je dit bij het inbrengen aan. De kleding moet dan op eigen initiatief, voor het einde van de 10 weken, zelf uit de rekken gezocht worden zodat wij ze uit kunnen boeken. Hiervoor ontvang je na 9 weken een mail van ons die je op het verstrijken van de verkooptermijn attendeert. Daarna gaat de niet verkochte kleding, zonder tegenbericht, naar een goed doel.
20140602_144036
рецепты салатов